JAWATAN KOSONG PETRONAS ~ PELBAGAI JAWATAN

Iklan ini merupakan iklan jawatan kosong yang dibuka kepada seluruh warganegara Malaysia yang berminat untuk berkhidmat dibawah syarikat...


Iklan ini merupakan iklan jawatan kosong yang dibuka kepada seluruh warganegara Malaysia yang berminat untuk berkhidmat dibawah syarikat Petroliam Nasional Berhad (PETRONAS). Iklan jawatan kosong ini telah pun dipaparkan di laman web rasmi jobtreet.com. Permohonan boleh dibuat secara atas talian (Online) melalui laman tersebut. Sebelum membuat permohonan sila baca dan ikuti langkah-langkah memohon di bawah agar anda tidak terlepas dalam menjawat jawatan ini.  


Iklan ini merupakan iklan jawatan kosong yang baru sahaja dibuka oleh syarikat Petroliam Nasional Berhad (PETRONAS) kepada seluruh warganegara Malaysia dan paparan iklan boleh di dapati di laman web JobStreet iaitu salah satu laman web mencari kerja Malaysia. https://permohonanjomkerja.blogspot.com/ ialah laman rasmi untuk cara membuat permohonan dan memaparkan iklan-iklan jawatan kosong di seluruh Malaysia. Buat masa sekarang, adalah menjadi kewajiban bagi setiap syarikat/agensi untuk mengambil langkah-langkah keselamatan dengan mengikuti Standard Operating Procedure (SOP) yang telah ditetapkan oleh kerajaan Malaysia dalam usaha menangani pandemik Covid-19. Langkah ini perlu diambil sama ada sebelum, semasa atapun selepas waktu beroperasi sesebuah syarikat/agensi.


Senarai jawatan yang ditawarkan :

1. Senior Executive, Regional HSSE (APAC)
2. Process Safety Coordinator
3. Executive (Customer & International Trade)
4. Executive (Indirect Tax)

Lokasi :
  • Kuala Lumpur

Syarat Kelayakan Jawatan :
1. Warganegara Malaysia
2.  Berumur 18 tahun ke atas
3. Sila baca lagi syarat kelayakan dengan menekan “PERMOHONAN” di bawah.

Selain itu calon hendaklah mempunyai ciri-ciri berikut :
1. Berpengetahuan am.
2. Kemas.
3. Mempunyai ciri kepimpinan dan lain-lain (rujuk iklan untuk kelayakan permohonan).
4. Berkebolehan dan selesa untuk bekerja dalam kumpulan dan sedia membantu sesama lain.
5. Permohonan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan di iklan / mohon online (Borang Permohonan).
   

Lihat juga jawatan kosong lain di (Permohonan Jom Kerja) :

Lembaga Kemajuan Pertanian kemubu (KADA)
Jabatan Perhutanan Sabah - 10 September 2020
Institut Penyelidikan Perhutanan Malaysia (FRIM) - 11 September 2020
Lembaga Kemajuan Pertanian Muda (MADA) - 15 Septermber 2020
Lembaga Kemajuan Ikan Malaysia (LKIM) - 15 September 2020
Perbadanan Tabung Pembangunan Kemahiran (PTPK)
Sime Darby Berhad
Jawatan Kosong Kerajaan Negeri Perak - 16 September 2020


Cara memohon :
Permohonan hendaklah dibuat secara online di laman web Jobstreet.com.my. Calon hendaklah memastikan jawatan yang dipohon adalah bersesuaian dengan kelayakan yang dimiliki oleh calon. Kepada calon yang pertama kali membuat permohonan melalui laman web Jobstreet, calon berkenaan hendaklah membuat pendaftaran akaun secara ONLINE terlebih dahulu dan pastikan maklumat diisi dengan lengkap disertakan dengan resume calon. Pastikan anda yang berkelayakan tidak terlepas untuk memohon jawatan ini. Untuk mengetahui dengan lebih lanjut, anda boleh tekan "PERMOHONAN" di bawah untuk masuk ke iklan rasmi dan membuat permohonan.


Tarikh tutup permohonan :
Untuk pengetahuan calon, tarikh tutup permohonan bagi setiap jawatan  adalah berbeza seperti mana yang telah ditetapkan oleh syarikat itu sendiri. Pemohon boleh tekan “PERMOHONAN” di atas untuk melihat paparan tarikh tutup setiap jawatan. Pastikan pemohon yang mempunyai kelayakan tidak terlepas untuk menjawat jawatan yang telah ditawarkan.
Related

Jawatan Kosong 3571303010326569170

Post a Comment

Terima Kasih

emo-but-icon

Total Pageviews

Facebook

Info Semasa

Trending

Recent Posts Widget

Hot in week

item