Aerospace Composite Malaysia

  Iklan ini merupakan iklan jawatan kosong yang dibuka kepada seluruh warganegara Malaysia yang berminat untuk berkhidmat dalam mana-mana sy...


 

Iklan ini merupakan iklan jawatan kosong yang dibuka kepada seluruh warganegara Malaysia yang berminat untuk berkhidmat dalam mana-mana syarikat/agensi yang diiklankan dalam laman. Sebelum membuat permohonan, sila baca dan ikuti langkah-langkah memohon di bawah agar anda tidak terlepas dalam menjawat jawatan ini.

Ikuti kami di Telegram ๐Ÿ‘‰https://t.me/kerjasemasamalaysia

Info Media Semasa adalah laman yang memaparkan iklan-iklan jawatan kosong kerajaan dan swasta di seluruh Malaysia. Sumber maklumat adalah daripada sumber yang dipercayai seperti portal rasmi Suruhanjaaya Perkhidmatan Awam Malaysia, portal rasmi kerajaan negeri, laman web rasmi syarikat serta laman mencari kerja lain seperti JobStreet, MyFuturejobs dan yang sama kategori dengannya. Berikut maklumat jawatan kosong terkini:

 

Untuk iklan jawatan kosong ini, majikan yang terlibat adalah daripada Aerospace Composite Malaysia. Ikuti langkah-langkah permohonan yang telah ditetapkan dan rujuk maklumat jawatan yang ditawarkan majikan terlibat. Sila rujuk tarikh tutup permohonan agar anda tidak terlepas untuk membuat permohonan.

 

MAJIKAN & LOKASI KEKOSONGAN JAWATAN

Berikut adalah maklumat syarikat/majikan bagi iklan jawatan kosong ini:

Majikan: Aerospace Composite Malaysia

Lokasi: Kedah

 

MAKLUMAT JAWATAN

Berikut adalah maklumat jawatan kosong yang ditawarkan majikan:

Jawatan:

  • LINE MANAGER/PRODUCTION EXECUTIVE
  • MANUFACTURING TECHNICIAN


Tarikh Tutup: Rujuk Iklan

 

CARA PERMOHONAN

Cara permohonan adalah mengikut apa yang telah ditetapkan oleh majikan sama ada secara atas talian (Online) atau secara manual. Sila Klik “IKLAN RASMI” di bawah untuk membuat permohonan.

๐Ÿ”ฒIKLAN RASMI

 

Ikuti kami di Telegram ๐Ÿ‘‰https://t.me/kerjasemasamalaysia

 

 

 

Related

Jawatan Kosong 1706249076577255562

Post a Comment

Terima Kasih

emo-but-icon

Total Pageviews

Facebook

Info Semasa

Trending

Recent Posts Widget

Hot in week

item