Faedah Sumbangan RM480 Untuk Suri Rumah

Untuk makluman, salah satu insentif yang boleh didapati menerusi Kumpulan Wang Simpanan Pekerja (KWSP) adalah insentif yang dikenali sebagai...

Untuk makluman, salah satu insentif yang boleh didapati menerusi Kumpulan Wang Simpanan Pekerja (KWSP) adalah insentif yang dikenali sebagai i-Suri. Menerusi insentif ini, golongan suri rumah yang layak boleh menerima sumbangan kerajaan RM480 serta faedah yang lain.

 

Tujuan i-Suri adalah untuk memastikan kesejahteraan golongan suri rumah serta mengiktiraf sumbangan mereka kepada ahli keluarga dan pembangunan negara. Oleh itu, disini kami ingin kongsikan maklumat mengenai i-Suri yang boleh dimanfaatkan oleh golongan suri rumah yang berkelayakan continue reading...

 


Post a Comment

 1. Hello salam... Kakak sya tidak berkerja, sepenuh masa Suri rumah. Soalan sya adakah dia layak utk menerima bantuan tersebut.

  ReplyDelete
 2. Hello...saya tidak kerja lagi..
  Apakah saya akan dapat bantuan..
  i suri..9.tahun dah tak kerja ni..

  ReplyDelete
 3. Salam.. Saya suri rumah.. Tak bekerja lagi sebab orang tua saya tak berapa sihat.. Suami saya kerja laut, nelayan.. Ada masa boleh ke laut.. Saya nak tanya, layak ke saya dapat bantuan i-suri ni ye??

  ReplyDelete
 4. Askum..saya suri rumah sepenuh masa,anak 4..3 orang masih belajar dan 1 orang masih bayi lagi.layak ke untuk saya dapat bantuan i-suri ini?

  ReplyDelete

Terima Kasih

emo-but-icon

Total Pageviews

Facebook

Info Semasa

Trending

Recent Posts Widget

Hot in week

item